– här är alla vinnare
  Skriv nedan epostadressen till vännen du vill tipsa till Din väns epost nedan:

  Apple Watch Aluminiumboett i silver med sportloop i snäckskal


  OBS! Den här auktionen är enbart en testauktion för funktionskontroll av uppdaterat system. Det innebär att budgivning i auktionen eller direktköp inte leder till köp.


  Apple Watch Series 4 är den ultimata klockan som du kan forma efter dina egna preferenser. Håll dig ansluten med din iPhone, oavsett var du befinner dig, och ta emot samtal och meddelanden med ett enda tryck. Watch Series 4 ser även till att du har full koll på din träning och hälsa med den inbyggda pulsmätaren.

  Värde: 6 990 kr. Hur mycket bjuder du?
  Köp direkt till rabatterat pris utan att bjuda. Ditt pris: 5 990 kr
  OBS! I den här auktionen får 5 budgivare köpa för sitt högsta bud


  Skärm
  Den spektakulära kant-till-kant displayen är 30% större än föregående modell. Skärmen ger rikare detaljer och kommer med nya dynamiska urtavlor som interagerar med displayen.

  Design

  Liten men med ett stort hjärta. Watch Series 4 överträffar sina föregångare med sin minimalistiska design och en baksida gjord av svart keramik och safirkristall. Watch Series 4 levererar en imponerande och ännu bättre mottagning.

  Missa ingenting
  Apple Watch ser till att du inte missar någon viktigt. Watch Series 4 påminner dig om evenemang och notifikationer. Den är kopplad till din kalender, dina kontakter och schema och ger dig en tydlig överblick över dagens aktiviteter.

  Håll dig ansluten
  Trodde du att du behövde din mobiltelefon för att ta emot meddelanden eller för att se missade samtal? Då får du nog tänka om lite. Den revolutionerande Apple Watch Series 4 har inbyggd mobilanslutning som betyder att du kan ringa och läsa dina meddelanden utan att din iPhone är i närheten, och ger dig en helt ny frihetskänsla. Du kan även anpassa urtavlan och ändra dina thumbnails så du lättare håller kontakten med nära och kära, samt håller koll på ditt favoritlag och senaste resultat.

  Kontroll
  Watch Series 4 är otroligt intuitiv att använda, och navigationen på den är väldigt lätt att förstå. När du inte använder pekskärmen får du haptisk feedback från den digitala kontrollen på sidan av klocka, samtidigt som den behåller samma praktiska funktioner som tidigare serier.

  Fallskydd
  Upplev fördelarna med nästa generations accelerator och gyroskop. Watch Series 4 känner av om du ramlar och kan automatiskt ringa nödsamtal och skicka meddelande med din exakta position.


  Smart aktivitetscoachning
  Den smarta coachen stödjer dig när du tränar, och har en unik och intelligent aktivitetsmätare som automatiskt registrerar dina framsteg och mäter din kaloriförbränning och hjärtrytm. Du kan till och med spåra dina vandringsturer med hjälp av GPS-anslutningen.

  Pulsmätare
  Den förbättrade hjärtrytmsmätaren samlar informationen om ditt vilande, hur du går och hur det går när du tränar. Allt detta ser du enkelt på skärmen. För att hjälpa dig förebygga hjärtfel så samlar den data och håller koll på ditt välmående.

  Harmonisk samexistens
  Som ett mynt har även denna klocka två sidor. Högtalaren och mikrofonen ger dig ett bra ljud. De är placerade på varandras motsida och högtalaren är 50% kraftfullare än tidigare modeller. Dessutom begränsar mikrofonen ekon och bakgrundsljud under telefonsamtal.

  WatchOS 5
  Det avancerade WatchOS 5 tar fördel av den kraftfulla 64-bit dual core processorn. Den sparar de 10 mest använda apparna i minnet vilket gör uppstart av dessa blixtsnabb. Välj mellan förbättrade urtavlor och njut av flytande animationer och en användarvänlig kontroll.

  Fler egenskaper

  • 18 timmars batteritid
  • Bluetooth 5.0
  • Datakryptering på både klockan och på Cloud-förvaringen
  • Anpassning av skärmikoner
  • Tål simning

   

  Bilder

  Klicka på bilderna för att se en större version.


  Avslutades

  2019-03-04 21:00

  Vinnande bud

  61 kr