– här är alla vinnare
  Skriv nedan epostadressen till vännen du vill tipsa till Din väns epost nedan:

  Witt by Kuvings Slow Juicer B6100S - Silver


  OBS! Den här auktionen är enbart en testauktion för funktionskontroll av uppdaterat system. Det innebär att budgivning i auktionen eller direktköp inte leder till köp.

  Den absolut bästa slowjuicern

  Slow juicern Witt by Kuvings pressar hela frukter och grönsaker, vilket betyder att du nu kan göra “slow juice” utan att skära ingredienserna i små bitar. Med det stora påfyllningsröret går det nu snabbt och enkelt att göra nyttig och näringsrik kallpressad juice.

  Värde: 3 995 kr. Hur mycket bjuder du?
  Köp direkt till rabatterat pris utan att bjuda. Ditt pris: 3 495 kr
  OBS! I den här auktionen får 5 budgivare köpa för sitt högsta bud

  Varför göra slow juice själv?

  Drick dig frisk

  Det finns starka antioxidanter i färgämnena hos frukter och grönsaker. Dessa innehåller massor av goda egenskaper för din hälsa. Antioxidanterna stärker ditt immunförsvar och kan hjälpa till att förebygga cancer och minska tecknen på åldrande. Vitaminerna, mineralerna och de levande enzymerna i frukt och grönt har liknande förebyggande egenskaper.

  När du pressar ut saften ur frukt och grönt avlägsnas alla fibrer och lite av proteinet från växterna. Därmed behöver din kropp inte arbeta för att utvinna näringsämnena, utan juicen kan absorberas direkt i blodströmmen. Detta innebär att din kropp kan absorbera upp till fyra gånger så mycket näringsämnen om du dricker dina grönsaker i stället för att äta dem.

  Det bästa sättet att få i sig alla de viktiga näringsämnena och den naturliga goda smaken är med ett glas naturlig juice gjord med en slow juicer från Witt.

  Med en Witt slow juicer, får du en jämn, homogen och läcker juice som inte skiktar sig. Dessutom får du fullt utbyte av alla de viktiga vitaminerna och näringsämnena eftersom saften varsamt pressas ut ur frukten och grönsakerna. Under den här processen öppnas cellmembranen i frukterna och grönsakerna så att saften frigörs. Den skonsamma behandlingen bevarar enzymer, vitaminer och mineraler.

  35 % mer juice med Witt by Kuvings

  Med Witt by Kuvings får du en betydligt hälsosammare juice och du  kan pressa ut hela 35 % mer saft än vid användning av en traditionell saftcentrifug.

  Traditionella saftcentrifuger använder knivar som roterar med 8–12 000 varv/min. Denna process förstör en stor mängd enzymer och näringsämnen i juicen. Det är ännu värre med mixers, där värmen från friktionen ytterligare minskar näringsinnehållet beroende på ingredienserna.

  Samtidigt sker en kraftig oxidering när luft piskas in i saften under tiden, vilket minskar juicens vitamininnehåll och hållbarhet väsentligt.

  All färskpressad juice bör drickas direkt för bästa möjliga upplevelse, men juice gjord med traditionella juicepressar ändrar smak redan efter sju till åtta timmar. Slow juice-processen eliminerar skumutvecklingen och oxideringen, vilket betyder att juicen bevaras så nära sitt ursprungliga tillstånd som möjligt och kan hålla sig i 2–3 dygn i kylskåpet i en ljus- och lufttät behållare.

  Varför köpa en slow juicer?

  Det speciella med en slow juicer är att den mal frukter och grönsaker – i motsats till en traditionell juicemaskin som är försedd med knivar och slungar ut saften, varvid juicen tillsätts mer syre.

  Med en slow juicer tillsätts juicen så lite syre som möjligt. Detta ger optimal juicekvalitet, eftersom så mycket som möjligt av näringsämnena och enzymerna bevaras intakta. Du fyller bara på frukt och grönsaker, så pressas saften ut.

  Den färskpressade juicen får lång hållbarhet med Witt by Kuvings. Eftersom juicen tillsätts så lite syre som möjligt kan den förvaras i kylskåpet i 2–3 dygn i en ljus- och lufttät behållare. Det innebär att du kan göra mycket juice åt gången, och därmed spara tid.

  Extra stort påfyllningsrör

  Det stora påfyllningsröret med hela 7,5 cm diameter gör att du kan pressa en stor mängd frukter och grönsaker utan att först skära dem i mindre bitar. Detta minimerar den oxidering som uppstår när frukternas innanmäte utsätts för syre, och dessutom är det mer praktiskt.

  Enkel att rengöra

  Den medföljande rengöringsborsten gör det enkelt att rengöra din Witt by Kuvings.

  SmartLock

  Witt by Kuvings är försedd med ett SmartLock, som gör det möjligt att göra en välblandad juice och samtidigt hindrar saften från att droppa från pipen och ned på bordet.

  Tekniska specifikationer

  Anslutning
  220–240 V

  Frekvens
  50–60 Hz

  Effekt
  240 W

  Rotation
  50 RPM (50 Hz)

  Kontinuerlig användning
  Max. 30 minuter åt gången

  Tyst motor
  Ned till 30 dB(A)

  Motorgaranti
  5 år

  Färger
  Silver (B6100S)

  Vikt
  6,4 kg

  Mått (B x L x H)
  228 x 208 x 448 (mm)

   

   

  Bilder

  Klicka på bilderna för att se en större version.


  Avslutades

  2019-01-28 21:00

  Vinnande bud

  0 kr