– här är alla vinnare
  Skriv nedan epostadressen till vännen du vill tipsa till Din väns epost nedan:

  Isolerat utomhusspa, termostatstyrd elvärme


  OBS! Vissa leverantörer erbjuder två eller fler produkter per vecka.
  Det innebär att flera budgivare får köpa produkten för sina högsta bud. Antal produkter anges alltid här i produktbeskrivningen.

  Lättskött utomhusspa för hela familjen!

  Ett stiligt bad med insida i slitstarkt plastmaterial. Finns i färgerna Grey Marble och Black Marble (polyeten) samt i akryl, blå, svart och vit.(akryl, 1800 kr i pristillägg). Material och färg kan överenskommas med leverantören innan leverans.

  TopSpa XS har filtrering som standard och termostatstyrd värme (3 kW). Dessutom ingår ett bubbelsystem och isolerat lock. I den ena delen av specialtrappan som också är isolerad installeras filter, pumpar och elvärmare.

  Här kan du också läsa vad en kund har för erfarenhet av TopSpa XS. 

  Alltid klar för användning. Räkna med 15 timmars uppvärmningstid vid vattenbyte, som sker 3-4 gånger per år. Sedan håller sig värmen på inställd temperatur. Du behöver inte ägna tid för planering och uppvärmning vilket gör att badet också används för det som var avsikten. Enkel tömning och underhåll.

  OBS! Allt annat förutom den isolerade lådan, filtreringsenhet med värmare kommer färdigmonterat. Filtreringsenhet inkl. värmare ansluts lätt med 2 muttar och den isolerade lådan runt omkring fästs med 4 skruvar. Allt finns väl beskrivet i användarmanualen

  Fryssäker
  I motsats till många andra spabad på marknaden är TopSpa XS konstruerad så att det problem- och riskfritt kan tömmas till vintern om det inte ska användas. Naturligtvis är det också helt säkert att använda på vintern och det klarar till och med riktigt långa strömavbrott utan risk för frysskador.  

  Värde 41 230 kr. Välkommen med ditt bud!

  3 budgivare får köpa för sitt högsta bud!
  Reservationspris: 28 000 kr. I den här auktionen får 3 budgivare köpa för sitt högsta bud  under förutsättning att buden är lägst leverantörens reservationspris på 28 000 kr. Det är det lägsta bud som leverantören säljer för.

  Du kan även köpa TopSpa XS DIREKT till rabatterat pris 33 000 kr
  Se Köp Nu under LÄGG BUD. Begränsat antal, 5 st.till specialpris.

  Vinnare och köpare betalar direkt till SpaDealers, tex delbetalning.
  Läs här om SpaDealers olika betalningssätt.

  Fraktkostnad tillkommer med 3 000 kr inom Stockholms län. Utanför Stockholms län är fraktkostnaden 4 500 kr. Till Gotland och till orter med postnummer 83 000 och högre är frakten 6 500 kr. Fraktkostnad gäller fast vägförbindelse dit distributionsbil kan nå. 

  Badets mått:

  • Yttre diameter 1810 mm
  • Inre diameter 1660 mm
  • Höjd 1010 mm
  • Vattenvolym 1200 l
  • Antal bänkar, 6 
  • Totalvikt 175 kg  (polyeten) 

  Användarmanual
  Måttskiss 

  Klicka för mera information om TopSpa XS:

  http://www.spadealers.se/category/26-topspa-xs--formanliga-utomhusspa

  http://www.spadealers.se/product/788-isolerat-utomhusspa-topspa-xs-black-marble

  Här hittar du alla våra produkter www.spadealers.se

  Om Spadealers
  Letar du efter ett utomhusspa så att du kan bada utomhus även när det är kallt i luften? SpaDealers är ett finlandssvenskt familjeföretag från Korsnäs i Finland som specialiserat sig på att utveckla badtunnor, utomhusspa och bastutunnor. Vi är säkra på att du hittar det du söker hos oss.

  För mera info kontakta info@spadealers.se eller ring 076-9485060 

  Spadealers på Facebook

  Spadealers på Youtube

  Bilder

  Klicka på bilderna för att se en större version.


  Avslutades

  2019-03-22 21:40

  Vinnande bud

  4 200 kr