– här är alla vinnare
  Skriv nedan epostadressen till vännen du vill tipsa till Din väns epost nedan:

  Merida eSPRESSO 800 EQ Tour

  OBS! Denna auktion är enbart en testauktion för funktionskontroll av uppdaterat system. Det innebär att budgivning i auktionen eller direktköp inte leder till köp. 

  Lägsta bud på elcykeln som accepteras är: 23 900 kr. Du kan även köpa direkt utan att bjuda till rabatterat pris, enbart 26 450 kr.

  I den här auktionen får 2 st budgivare köpa för sitt högsta bud. Värde: 31 999 kr. Hur mycket bjuder du? 

  Merida eSpresso Steps 800 EQ Tour är ett smart och miljömedvetet transportmedel med ett av marknadens absolut bästa drivsystem som ger dig en smått fantastisk räckvidd samt smidig och snabb uppladdning.

  Modellen är skapad kring en lätt och sportig aluminiumram och övrig utrustning på består av pålitliga premiumprodukter som är optimerade för elcyklar.  Drivlinan med innovativ elektrisk växel ger snabb och precis växling med enbart en knapptryckning med tummen. Växelnavet med åtta inkapslade växlar ger dig både pålitlighet och lågt underhåll. Dessutom är cykeln komplett med skärmar, stöd, pakethållare, lysen fram och bak samt ramlås. 

  Elsystemet STEPS från Shimano är ett integrerat system som består av en lätt, kompakt och effektiv centermotor med låg ljudnivå samt överlägsen kraftöverföring. Tack vare den smarta drivning direkt på vevaxeln har du förutsättningar för många sköna mil med härligt tryck i pedalerna, när du som bäst behöver det.

  Motorn drivs av ett högkvalitativt batteri med lång livslängd och en räckvidd på hela 125 km (Eco-läge under optimala förhållanden) samt har en laddningstid på endast fyra timmar. Datorn E 6010 visar inte bara de vanliga cykeldatorfunktionerna, utan också vilken växel du använder, räckvidden och batteriets resterande kapacitet.

  eSpresso STEPS 800 passar dig som söker kvalitet, pålitlighet, lågt underhåll, innovation och lång räckvidd för vanlig transport eller längre turer.

  Mer om Merida eSpresso

  Tre olika ramalternativ ingår i serien; Sport, Tour och City där körställning och ramens instegshöjd varierar men samtliga är perfekta redskap utvecklade för din vardag.

  Cyklarna är designade med en centermotor där drivningen sker på vevaxeln, vilket ger klart effektivast kraftöverföring och bäst cykelkänsla. Samtliga modeller har en pålitlig motor som drivs av ett uppladdningsbart batteri. Med den extra hjälpen tar du dig enkelt och smidigt dit du vill, med precis lagom ansträngning.

  Alla modellerna är lättskötta och har lågt underhållsbehov, så med lite kärlek har du en assisterande elcykel för många laddningar framöver. 

  Väljer du en eSpresso gör du ett tryggt köp där både design, användarvänlighet och kvalité är anpassat för våra nordiska förhållanden.

     

  FÖRSÄKRING

  Ingår

  SERIE 

  Merida eSpresso

  ÅRSMODELL 

  2017 

  RAMMATERIAL  

  Aluminium 

  FRAMGAFFELTYP 

  Dämpad 

  FRAMGAFFEL, TYP AV FJÄDER 

  Stålfjäder 

  VÄXELREGLAGESERIE  

  Shimano Alfine Di2 

  FRAMVÄXELSERIE  

  Ingen framväxel 

  BAKVÄXELSERIE  

  Shimano Alfine 

  ANTAL VÄXLAR 

  8-växlad (navväxel) 

  ELSYSTEM 

  Shimano STePS 

  MEDFÖLJER BATTERI? 

  Ja 

  UPPFYLLER KRITERIERNA FÖR ELCYKELPREMIEN  

  Ja 

  Bilder

  Klicka på bilderna för att se en större version.


  Avslutades

  2019-01-28 21:00

  Vinnande bud

  200 kr