– här är alla vinnare
  Skriv nedan epostadressen till vännen du vill tipsa till Din väns epost nedan:

  Testauktion 1

   

  Testauktion!. Går inte att bjuda i eller köpa

  Svart/grå sportklocka, vattentålig ner till 50M med inbyggd GPS, pulsmätare, SmartTrack, aktivitetsmätare, batteritid som räcker i 5 dagar och möjligheten att synka trådlöst till dator/mobil.

  Värde: 3 295 kr. Hur mycket bjuder du?
  Eller Köp Nu utan att bjuda. Ditt pris: 2 695 kr

  OBS! I den här auktionen får 5 budgivare köpa för sitt högsta bud

  Dynamisk och personlig coaching
  Starta din dynamiska, personliga coaching direkt på handleden, komplett med vägledning på displayen i varje steg och med rutiner som anpassar sig utifrån din feedback.

  Inbyggd GPS
  Med inbyggd GPS med GLONASS kan du se hastighet, distans och annan viktig statistik på displayen, samtidigt som du registrerar höjd, tid och en karta över din rutt.

  Smarttrack- automatisk träningsigenkänning
  Använd löpnings-, cykel- och andra multisportlägen för att spåra träningspass med statistik i realtid – eller lita på Fitbits SmartTrack som automatiskt registrerar träningen dig. Använd Fitbit Ionic i poolen eller i regn och använd den för att spåra simträning med statistik såsom antal längder, varaktighet och förbrända kalorier.

  Purepuls-kontinuerlig pulsmätare
  Använd PurePulse kontinuerliga pulsmätare så att du får bättre koll på kaloriförbränning, kan optimera intensiteten under passet och mäta hälsa och träning över tid.

  Bilder

  Klicka på bilderna för att se en större version.


  Avslutades

  2019-03-04 15:15

  Vinnande bud

  7 kr