– här är alla vinnare
  Skriv nedan epostadressen till vännen du vill tipsa till Din väns epost nedan:

  GLUE Digitalt lås ytterdörren

  Digitalt lås till ytterdörren med mobilstyrning

  Lås och lås upp ytterdörren med mobilen och få koll på all aktivitet direkt i appen. GLUE Home Smart Lock är ett digitalt lås som du manövrerar med din smartphone. Dela ut digitala nycklar till familjemedlemmar och få notiser när dörren öppnas. Lås upp för hantverkaren, även om du sitter på jobbet. Home Smart Lock från det svenska företaget Glue är en smart och smidig lösning för ett smartare hem.

  OBS! Den här auktionen är enbart en testauktion för funktionskontroll av uppdaterat system. Det innebär att budgivning i auktionen eller direktköp inte leder till köp.

  Hemnyckeln i telefonen

  Istället för en traditionell husnyckel använder du mobiltelefonen för att låsa upp dörren - den har du ju ändå alltid med dig. Ladda ner appen Glue Lock, skapa ett konto och följ anvisningarna för att installera låset på din dörr samt ansluta till det. I appen sköter du alla inställningar för ditt digitala lås, får notiser när någon låser upp/låser dörren och delar ut digitala nycklar. Appen finns tillgänglig både i Google Play och App Store. iOS 9 eller senare och Android 4.3 eller senare krävs.

  Värde: 2 495 kr. Hur mycket bjuder du?
  Köp direkt till rabatterat pris utan att bjuda. Ditt pris: 2 190 kr. 
  OBS! I den här auktionen får 5 budgivare köpa för sitt högsta bud

  Varför ska jag ha ett digitalt lås?

  Sluta lägg en nyckel under dörrmattan eller i elskåpet till grannen som ska vattna blommorna medan du är på semester, sitt inte hemma en halv arbetsdag för att låsa upp för hantverkaren och få matkassen levererad till kylskåpet. Med Glue Smart Lock låser du upp dörren med din mobiltelefon, oavsett om du står på trappan när du kommer hem eller befinner dig miltals bort, eller delar ut digitala nycklar till de du själv väljer. Upplåsning via mobil sker via Bluetooth eller WiFi, beroende på vilken behörighet personen har.

  Glue använder sig av krypterad teknologi och endast personer du själv väljer kan låsa upp din dörr och få tillgång till ditt lås så du kan få sinnesro när du lämnar hemmet och sova lugnt om natten.

  Dela ut digitala nycklar

  Som kontoskapare och ägare av ett Glue Smart Lock kan du välja att dela ut digitala nycklar i tre olika behörighetsnivåer; key manager, Standard user och Guest. 

  En Key manager har samma tillgång och behörighet som du, kan dela ut digitala nycklar och låsa upp låset både på distans och med Bluetooth.
  En Standard user har permanent tillgång att låsa / låsa upp dörren med mobilen via Bluetooth, och kan inte låsa upp på distans.

  De som tilldelas åtkomst som Guest kan endast låsa upp din dörr via Bluetooth under förutbestämd tidsram.

  Trådlösa tekniker

  Ihop med låsenheten som installeras på insidan av din ytterdörr kommer en WiFi-hub som du ansluter till ditt hemmanätverk vilket ger dig åtkomst till låset från mobilen var i världen du än befinner dig.

  Alla iOS och Android-mobiler med Bluetooth 4.0 kan även låsa och låsa upp Glue Smart Lock från ett avstånd på upp till 15 meter.

  Låsenheten drivs av ett batteri som har en hållbarhet på ungefär ett år. Du har alltid full koll på batteristatus via mobilappen.

  I de fall mobil upplåsning inte är möjlig så går det alltid låsa upp dörren med traditionell fysisk nyckel också. Ingen installation eller moderering av låset på utsidan av dörren görs.

  Enkel installation

  Att installera Home Glue Smart Lock gör du själv och är enkelt. Det digitala låset består av en låsenhet som skruvas på insidan av ytterdörren och ersätter det befintliga låsvredet. I mobilappen finns installationsguide samt videos som visar hur du ska göra.

  Glue Smart Lock passar vanliga låsen av svensk standard med låsvred.

   

  • Lås upp dörren med mobilen

  • Dela ut digitala permanenta, tillfälliga och engångsnycklar

  • Få notiser när familjemedlemmar kommer hem

  • Lås upp för hantverkare eller vän

  • En vanlig nyckel går att använda

   

   

  Bilder

  Klicka på bilderna för att se en större version.


  Slutar om

  5 dagar, 7 timmar, 21 min och 25 sek

  Aktuellt bud

  100 kr

  Lägg bud

  Lägsta möjliga bud är
  101 kr.

  Ditt bud:

  Köp Nu

  Vi har ett begränsat antal produkter som du kan köpa till ett förmånligt pris. Passa på nu innan det är försent!


  Färre än 3 kvar för köp nu

  Värde: 2 495 kr
  Rabatt: -305 kr
  Pris: 2 190 kr