– här är alla vinnare
  Skriv nedan epostadressen till vännen du vill tipsa till Din väns epost nedan:

  IRobot Roomba 981 Robotdammsugare

  OBS! Den här auktionen är enbart en testauktion för funktionskontroll av uppdaterat system. Det innebär att budgivning i auktionen eller direktköp inte leder till köp.

  iRobot Roomba 980 är den nya robotdammsugaren från iRobot, som hela tiden utvecklar och förnyar för att göra rengöringen i hemmet lättare och snabbare. Roomba 981 navigerar med iRobots högteknologiska navigationssensorer runt en hel våning utan problem och styr enkelt och elegant undan hinder. Tack vare robotens låga design kör den dessutom in under möblerna, så smutsen har inte längre någonstans att gömma sig. Med iRobots HomeApp är det lättare än någonsin att börja städa hemma, även om du själv är på språng. Sätt igång robotdammsugaren med endast ett knapptryck och spara ett fast schema i appen eller tryck på Clean-knappen ovanpå roboten.

  Värde: 12 490 kr. Hur mycket bjuder du?
  Köp direkt till rabatterat pris utan att bjuda. Ditt pris: 10 490 kr
  OBS! I den här auktionen får 5 budgivare köpa för sitt högsta bud

  MER INFORMATION OM IROBOT ROOMBA 981 ROBOTDAMMSUGARE 

  Intelligent teknologi

  Roomba 981 är utvecklad med iAdapt® 2.0-Navigation med visuell lokalisering som hjälper dammsugaren att undvika hinder och hela tiden veta var i huset den befinner sig. Roomba 981 har en körtid på upp till två timmar, men om den inte blir färdig på den tiden så fortsätter den arbetet där den slutade efter sin automatiska uppladdning.

  Rengöring där du önskar

  Tack vare den högutvecklade navigationsteknologin är Roomba 981 kapabel att rengöra en hel våning och byta från rum till rum med trösklar på upp till 1,6 cm. Om du vill att robotdammsugaren ska undvika ett visst rum kan det enkelt arrangeras med hjälp av iRobots Virtual Wall®. Sätt upp de två medföljande sensorerna på varsin sida av dörröppningen till rummet så att de pekar mot varandra och sätt på dem. Roomba 981 kommer nu att uppfatta det som en virtuell vägg som den inte kör förbi. Sensorerna blinkar 5 gånger när du sätter på dem och när de börjar blinka igen är det dags att byta batterier. Virtual Wall® använder allt som allt 4 stycken AA-batterier som medföljer till din Roomba 981.

  Stark sugstyrka

  När golvet behöver en omgång utöver det vanliga är PowerBoost behjälplig. PowerBoost ger upp till 10 x högre sugstyrka så dina golv blir fullkomligt skinande rena. Den avancerade Gen 3 motorn ökar sugstyrkan på Roomba 981 när antingen Performance-tillståndet är aktiverat eller när dammsugaren registrerar att den kör på mattor. Inte ett hund- eller katthår blir kvar i mattan när din Roomba 981 har dragit förbi.

  Bilder

  Klicka på bilderna för att se en större version.


  Avslutades

  2019-01-28 21:00