– här är alla vinnare
  Skriv nedan epostadressen till vännen du vill tipsa till Din väns epost nedan:

  DJI Spark Alpine White med kontroll

  OBS! Den här auktionen är enbart en testauktion för funktionskontroll av uppdaterat system. Det innebär att budgivning i auktionen eller direktköp inte leder till köp.

  DJI Spark Controller-Combo Alpine White

  DJI Spark låter dig enkelt och tryggt med dess intelligenta och smarta funktioner filma och ta kort från nya perspektiv och du får fantastiska bilder och stadiga filmer. Med ett objektiv på motsvarande 35 mm får du ett brett perspektiv men trots allt oförändrad och realistisk återgivning. Du flyger enkelt din drönare med hjälp av enbart dina gester, smartphone eller med den medföljande fjärrkontrollen där du även smidigt kan placera din kompatibla telefon.

  Värde: 6 990 kr. Hur mycket bjuder du?
  Köp direkt till rabatterat pris utan att bjuda. Ditt pris: 5 390 kr
  OBS! I den här auktionen får 1 budgivare köpa för sitt högsta bud

  Imponerande prestanda i fickformat

  Med dess låga vikt på 300 gram och en diameter på 170 mm med infällda propellrar har DJI dock lyckats mata denna modell full med häpnadsväckande prestanda. I sportläget kan du flyga upp till 50 km/h och säkert lyfta och sjunka med 3 m/sekund. Du får satellitpositionering via GPS samt GLONASS och en flygtid på 16 minuter där du kan fånga dina magiska ögonblick precis som du vill ha dem.

  • Hindersensor och intelligenta flyglägen
  • Kan flygas med din smartphone
  • Sportläge upp till 50 km/h
  • Upp till 16 minuter flygtid
  • Fånga högupplösta bilder samt film

  Optimal användarvänlighet

  Spark kan lätt användas även utan din smartphone. Du startar enkelt upp din drönare direkt i handflatan med hjälp av dess inbyggda sensorer och ansiktsigenkänning och din drönare lyfter direkt och börjar filma dig. Smart teknik medför att du kan styra din drönare med gester för att få den att exempelvis byta position, ta en bild eller komma tillbaka till dig.

  Utmärkt Kontroll

  Tillsammans med exempelvis din smartphone och den kostnadsfria appen DJI Go kan du kontrollera och flyga din Spark med hjälp av WiFi-signalen upp till 100 meter ifrån din position. Du får en liveström av vad din drönares kamera ser direkt i din skärm. Appen kräver IOS 9.0/Android 4.4 eller senare.

  Med den medföljande kontrollen som syns på bilden nedanför förstärker du signalen som kan ta din drönare upp till 2 km bort. Utöver vanlig WiFi-signal på 2.4 Ghz används även 5.8 Ghz genom kontrollen för att du skall få en så stark signalstyrka som möjligt med mindre risk att tappa signalen.

  Intelligent mjukvara för alla

  Om man skulle vara ny inom drönarflygning eller ha erfarenhet kan man oavsett få nytta av dess smarta flygfunktioner. Om du så flyger hemma eller på dina äventyr lyckas du fånga personliga upplevelser med professionell känsla.

  • Med ActiveTrack markerar du ett objekt på skärmen som du vill att din drönare automatiskt skall följa ur valfritt perspektiv då du väljer mellan Trace, Profile eller Spotlight-läge.
  •  Använder du TapFly trycker du på en punkt på skärmen dit du vill att Spark beger sig och den förflyttar sig sömlöst till angiven plats.
  • Läget Gesture gör att du kan få drönaren att ta foton av dig utan att du håller i kontrollen genom att gestikulera till kameran som då ser vad du önskar och kan efter 3 sekunder efter ta ett foto av dig.
  • Return To Home gör att din Spark tar sig tillbaka till sin startpunkt genom en knapptryckning eller om batterinivån blir för låg eller om den skulle tappa signalen.

  Inspelning i kvalitet med 12-megapixel-sensor

  Stöd för Micro-SD kort på upp till 64GB ger dig stora inspelningsmöjligheter då du filmar i Full HD-upplösning som sparas i MP4-format i 30 fps med en skrivhastighet på 24 Mbps. För dig som även vill fotografera sparas din bilder i JPEG format. Utöver att kameran är monterad på en mekanisk gimball för att få stadiga inspelningar ger även 1/2.3" kamerasensorn på 12 megapixlar en väldigt imponerande bildkvalitet. Du kan även välja att strömma live från Spark direkt i sociala medier samtidigt som du spelar in.

  Enkel att flyga

  Genom att navigera med GPS-signaler och sekundära globala navigeringssystemet GLONASS, vet Spark exakt varifrån den lyfte och kan flyga tillbaka och landa av sig själv. Det bidrar också till att drönaren kan hovra/sväva på ett och samma ställe när du släpper spakarna. FlightAutonomy med inbyggda sensorer fram- och undertill hjälper dig att undvika kollisioner tack vare att omgivningen i realtid skannas i 3D för att lokalisera eventuella hinder. Kameran kan se och reagera på föremål 30 meter bort och sensorerna känner av 15 meter ifrån sig. Dessa tillsammans med den intelligenta mjukvaran kan då automatiskt bromsa in eller navigera runt stolpar, träd och väggar.

  Medföljande tillbehör

  • DJI Spark fjärrkontroll
  • 2 st reservpropellrar 
  • Intelligent flygbatteri
  • Batteriladdare
  • MicroUSB-kabel
  • Transportlåda
  • Manual

  Bilder

  Klicka på bilderna för att se en större version.


  Avslutades

  2019-03-04 21:00

  Vinnande bud

  500 kr