– här är alla vinnare
  Skriv nedan epostadressen till vännen du vill tipsa till Din väns epost nedan:

  Auktionsskolan

  Välkommen in! 

  Inom 2 minuter kan du lägga ditt första bud på fabriksnya produkter med garanti och resor, evenemang så välkommen till en spännande upplevelse i auktioner där du tävlar mot andra budgivare om att göra ett riktigt bra köp. Observera att det är gratis att bjuda i auktionen och även om du inte vinner så får du riktigt bra erbjudanden från de flesta leverantörer som erbjuder produkter i veckoauktionerna. Så ett gott råd, registrera ett auktionskonto gratis. 

  Klicka här Bli medlem/ Logga in och ange dina kontaktuppgifter så kan du lägga ditt första bud inom ett par minuter.

  Vi har enbart två regler:

  1. Du måste ha fyllt 18 år för att få delta i tjänsten.
  2. Dina bud är bindande, det innebär att om du vinner budgivningen så har du tecknat dig för att köpa till det pris som du har bjudit.

  Här följer några råd från oss som har många års erfarenhet av nätauktioner. Vi ligger bl a bakom Europas första nätauktion Bid2Day.com i Sverige, Danmark, Norge och Finland och Vi i villas auktioner i Sverige, Danmark, Norge och Finland. 

  Om du har tid att bevaka veckoauktionen så inled med ett lägre bud, c:a 20% av angivet butikspris. Vem vet, det kan bli ett vinnarbud. När/om du blir överbjuden så får du ett mail (kontrollera skräppostmappan) från oss med det nya budet och kan välja om du vill bjuda över eller inte. 

  Om du INTE har tid att bevaka veckoauktionen så ange ett genomtänkt slutbud. Observera att du inte kan bjuda över ditt eget bud och inte bjuda mer än auktionsobjektets angivna värde. Du kan även köpa de flesta produkter direkt till rabatterat pris utan att bjuda, valet är ditt.

  Bjuder du för lågt så lär det inte räcka för att vinna men är ditt bud c:a 20% lägre än angivet butikspris så har du goda chanser att vinna eftersom vi i många auktioner erbjuder flera enheter. Om fler blir vinnare anges det alltid i underliggande sidan som beskriver produkten. Ett exempel: "Två budgivare får köpa för sitt högsta bud vid auktionsstopp". Det innebär att två budgivare får köpa för sitt högsta bud, den med högsta bud och den med näst högst bud. Direkt efter auktionsstopp mailas ett besked med en betalningslänk till vinnarna. 

  Och tänk på att inte lägga ditt sista bud för nära auktionsstopp, helst tidigare än en minut före stopp, eftersom ditt bud kan försenas pga att många bjuder samtidigt eller att en svacka i din uppkoppling kan förhindra att ditt bud kommer in i tid. 

  Stort lycka till med dina bud!