– här är alla vinnare
  Skriv nedan epostadressen till vännen du vill tipsa till Din väns epost nedan:

  Om oss

  Välkommen till M3 Auktion, premiär under februari 

  Vi erbjuder direktköp till rabatterat pris och spännande auktioner med fabriksnya produkter och upplevelser. Registrera dina uppgifter och köp direkt med rabatt eller tävla mot andra genom att bjuda i spännande auktioner. De som inte vinner får erbjudanden omedelbart efter auktionsstopp från de flesta leverantörer som deltar i auktionen 

  Vi har många års erfarenhet av näthandel och nätauktioner. Huvudägaren Kenneth Engström grundade, startade och drev Europas första Nätauktion Bid2Day.com i Sverige, Norge och Danmark under fyra år fram till samgåendet med Tradera. Därefter startade vi upp och ansvarade för driften av Vi i villa auktioner i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

  Auktionerna är traditionella. Högsta budet vinner och du bestämmer själv hur mycket och hur många gånger du vill bjuda. Du kan dock inte bjuda över det angivna produktvärdet eller ditt eget bud. Alla ska ha chansen att göra en bra affär och inte "vinna till varje pris". Samtliga produkter är fabriksnya och levereras direkt från leverantör.

  För betalning av produkter samarbetar vi med Resurs Bank som erbjuder flexibla betalningslösningar; dela upp betalningen under 24 månader, betala med kort, swish eller genom din bank. För betalningsfrågor: Kontakta Resurs Banks kundtjänst vardag 08:00-18:00. Telefon: 0771 112233 eller maila till: kundservice@resurs.se

  Under fliken Frågor& Svar finns svar på de flesta frågor. Du kan även ringa vår bemannade Kundtjänst 0739 414467
  under vardagar 09.00-11.00 och 13.00- 16.00 eller maila till kundtjanst@broadcastmedia.se

  Information till företag:

  Nätbutiken och auktionstjänsten erbjuder företag resultatinriktad marknadsföring som ger snabb försäljning. Kontakta oss för all information och, om du så önskar, omedelbar exponering av era kampanjer med bilder/varumärke och direktlänk.

  Bolagets säljare är ansvariga för olika kategorier. Kontakta oss så kommer du bli kopplad till rätt person inom ditt område.

  Kategorier:

  * Hemelekronik: Datorer/tillbehör, TV, Ljudanläggningar, Köksmaskiner. Mobiltelefoner med tillbehör.

  * Resor/Evenemang, Biljetter, Resor, Events, Hotell och Spa.

  Om du är intresserad av att marknadsföra och sälja produkter eller bli mediepartner, kontakta oss för ett möte:

  vd, Kenneth Engström
  070-845 06 14
  kenneth.engstrom@broadcastmedia.se

  Broadcast Media Group, driver denna tjänsten.

  Bank: SEB Östermalmstorg, Stockholm